Ook Anderlecht sanctioneert nonchalante Kanu

Mathias Dumarey
| 5 reacties
Ook Anderlecht sanctioneert nonchalante Kanu
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Braziliaan Kanu, door RSC Anderlecht uitgeleend aan Cercle Brugge, wordt nu ook door paars-wit gestraft voor zijn nonchalante houding in West-Vlaanderen. Anderlecht heeft hem voor zijn gedrag - veelvuldig te laat komen - een forse boete opgelegd.

"Ik heb Kanu een serieuze boete opgelegd. Zijn probleem is het feit dat hij zijn Braziliaanse levensstijl hier gewoon verder wil zetten", zegt Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck (foto) vandaag in HLN. "Zeker als zo'n speler een goed contract heeft, is het leven een feestje. Bij ons is hij ook wel eens te laat gekomen, maar dan werd er ingegrepen door onze sociale cel. Daardoor hadden we de situatie hier onder controle."

Van Holsbeeck weet ook waar het probleem ligt. "Het is een feit dat Kanu nu in Brugge speelt, maar nog heel regelmatig in Brussel wordt gespot. Zijn levensstijl is de oorzaak van het feit dat hij veelvuldig te laat komt. Door hem een boete te geven, weet Kanu nu ook wat wij van hem verlangen tijdens zijn periode bij Cercle Brugge", besluit de Anderlecht-manager. [MDN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties