Vertonghen: 'Ben ook schuldig aan Ajax-crisis'

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Vertonghen: 'Ben ook schuldig aan Ajax-crisis'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jan Vertonghen (foto) is momenteel in België zich aan het voorbereiden op de oefenpartij tussen de Rode Duivels en Slovenië morgenavond in Genk. Ondertussen kan de middenvelder zijn zorgen bij Ajax even aan de kant schuiven.

Jan Vertonghen gaat zijn verantwoordelijkheid niet uit de weg als het gaat over de crisis die er momenteel heerst bij Ajax Amsterdam. Zondagmiddag verloren de hoofdstedelingen nog met 4-1 op het veld van Vitesse Arnhem. De achterstand op koploper AZ Alkmaar is ondertussen al opgelopen tot elf punten en de titel lijkt dus nu al gaan vliegen.

"Persoonlijk lig ik niet onder vuur, maar ik zit zelf ook niet in mijn beste periode. Vorige week was het wel even schrikken, toen er plots zestig fans op het veld stonden en ze onze training onderbraken", zegt Vertonghen vandaag in de krant Het Nieuwsblad.

"Marco Van Basten (trainer van Ajax Amsterdam, nvdr) heeft dat goed opgelost door veel met hen te praten. Het is wel het bewijs dat de crisis extreem is. Zo erg heb ik het nog nooit meegemaakt. Ikzelf sta wel nog honderd procent achter Van Basten", besluit Vertonghen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties