Witsel: "Ideale voorbereiding"

Kevin Van Cutsem
| 3 reacties
Witsel: "Ideale voorbereiding"
Foto: © SC

Volg België nu via WhatsApp!

Gouden Schoen Axel Witsel ziet in Slovenië een goede generale repetitie voor de belangrijke wedstrijd tegen Bosnië van volgende maand. “Het zou ook een technische ploeg zijn, die moet ons dus liggen.”

Axel Witsel is, net als bondscoach René Vandereycken, tevreden dat er voor Genk gekozen werd om beide interlands af te werken. “Het heeft veel geregend, maar het veld ligt er prima bij. Hopelijk geraakt het stadion ook goed gevuld”, vertelde de Luikenaar deze namiddag aan de pers.
 
“We zaten eind vorig jaar met deze groep in een goede periode. Als we opnieuw kunnen bevestigen tegen Slovenië, zijn we klaar voor Bosnië. We mikken op die tweede plaats in de groep. En als je die ambitie hebt, moet je twee keer kunnen winnen tegen Bosnië. De wedstrijd van morgen is een ideale voorbereiding, heb ik me laten vertellen. Veel weet ik er niet over, maar de Slovenen hebben een technische ploeg, net als Bosnië. Dat zou ons moeten liggen.”
 
Niet alleen Steven Defour is opgetogen met de komst van Rode Duivel Igor De Camargo, ook Witsel vindt het fijn dat zijn ploegmaat van bij de Rouches erbij is. “Igor voelt zich al een tijdje goed, en dat zie je ook bij Standard. Een De Camargo in vorm is sowieso een versterking voor ons. Ik hoop voor hem dat hij morgen mag spelen.” (NW)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties