Agger voelt het afscheid naderen

Yves Dekoning
| 3 reacties
Agger voelt het afscheid naderen

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In januari wou Daniel Agger Liverpool FC nog niet verlaten, maar de kans dat hij de deur op Anfield in de zomer achter zich dichttrekt wordt met de dag groter. De Deense verdediger wil meer spelen.

Daniel Agger onderhandelt al maanden over een nieuw contract bij Liverpool FC. Tot nog toe kon hij geen akkoord vinden met het bestuur. Dat leidde in januari al tot interesse vanwege Juventus. Agger gaf toen meteen te kennen dat hij bij Liverpool wou blijven. 

Ook nu beweert de 24-jarige centrale verdediger dat hij de Reds niet wil verlaten. Toch zou voor Agger een vertrek onvermijdbaar kunnen worden. Hij is ontgoocheld in Rafael Benitez omdat hij naar eigen zeggen onvoldoende speelkansen krijgt. Benitez geeft de voorkeur aan Jamie Carragher en Martin Skrtel. Agger heeft het moeilijk met de huidige situatie. "Zo kan het niet doorgaan. De manager wil me niet laten spelen. Tot nu toe ben ik gebleven om te vechten voor mijn plaats. Ik voel dat ik goed ben en dat maakt het frustrerend. Ik wil een paar matchen op rij spelen om te bewijzen dat ik wel goed genoeg ben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties