Vandenbussche toont Het Kiel zijn blote kont

Steurbaut Kersten
| 19 reacties
Vandenbussche toont Het Kiel zijn blote kont
Foto: © SC

Weinig spektakel zaterdagavond op Het Kiel, maar Cercle-verdediger Bram Vandenbussche zorgde in de slotfase toch voor enige sensatie en toonde zijn blote kont aan de supporters en de camera’s.

Vandenbussche kwam in de 88ste minuut in het veld voor Nyoni, maar scheidsrechter Philippe Vinche stuurde VDB een minuut later al terug naar de kant. De verdediger droeg immers een zwarte liesbroek onder een witte short. Beide kledingstukken moeten van dezelfde kleur zijn.
 
Voor de ogen van 10.000 supporters en de televisiecamera’s zorgde Vandenbussche voor een snelle striptease. “Het moest snel gaan”, lacht de 27-jarige West-Vlaming. “Germinal Beerschot kreeg net een hoekschop en ik moest snel mijn positie terug innemen. Ik vroeg nog of ik de liesbroek mocht oprollen, maar dat mocht niet.”
 
SMS
 
Ondertussen stromen de reacties al binnen op het mobieltje van Vandenbussche. “Ik heb al een smsje gekregen van mijn vriendin. Je denkt er op dat moment niet aan dat zoiets gefilmd wordt. Jammer dat de scheidsrechter zich op dat moment met zo’n dingen moet bezig houden. Er was nog maar één minuut te spelen. Hij kan er even goed na de wedstrijd een opmerking over geven.”
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties