Maâzou gaat geen klacht indienen tegen Wils

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Maâzou gaat geen klacht indienen tegen Wils
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Moussa Maâzou (foto), spits van Sporting Lokeren, gaat geen klacht indienen tegen Stef Wils na diens racistisch uitlatingen. In HLN zegt de toekomstige aanvaller van CSKA Moskou dat dat toch geen zin heeft.

"Het is zijn woord tegen het mijne", zegt Moussa Maâzou vandaag. "Hij heeft me 'vuile neger' genoemd. Het is voor het eerst in mijn leven dat ik met racisme wordt geconfronteerd. Dit is verschrikkelijk en ik krijg dat zeker nooit meer uit mijn hoofd", doet de Nigerees zijn verhaal.

Stef Wils (foto rechts) blijft erbij dat hij niets racistisch gezegd heeft tegen de Lokeren-spits. Hij kiest zelfs voor de tegenaanval. "Als Maâzou naar de bond stapt, dien ik op mijn beurt een klacht in voor laster en eerroof. Zijn verhaal is helemaal uit de lucht gegrepen. Hij zoekt alleen een excuus voor zijn rode kaart. Hij liep trouwens ook gefrustreerd rond na zijn afgekeurde goal", aldus Wils in GvA.

Lokeren-voorzitter Roger Lambrecht kiest ook niet bepaald partij voor zijn aanvaller die hij dezer dagen liever kwijt dan rijk is. "Hij is compleet doorgeslagen en zijn gedrag is absoluut niet te verantwoorden. In principe blijft hij nog één wedstrijd, maar voor mijn part mag hij nu al naar Rusland verhuizen", besluit Lambrecht.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties