Lecce lijkt van plan zijn coach te ontslaan

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Lecce lijkt van plan zijn coach te ontslaan

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

US Lecce lijkt van plan zijn coach Mario Beretta te ontslaan na het scoreloze gelijkspel tegen Reggina Calcio van afgelopen weekeinde. Mocht Beretta op straat gezet worden, is dat al het zevende trainersontslag in de Serie A dit seizoen.

Bij Lecce hielden ze gisteren een bestuursvergadering. Voorzitter Giovanni Semeraro was ziedend na de slechte prestatie van het team tegen Reggina. "We moeten er alles aan doen om niet te degraderen", liet hij weten.

Mario Beretta was vorig seizoen behoorlijk succesvol bij AC Siena. Hij haalde met de club een record aantal punten: 44. Afgelopen zomer werd Beretta aangesteld als de opvolger van Giovanni Papadopulo. Die kon met de Zuid-Italiaanse club toen geen akkoord vinden over een contractverlenging.

Bij ontslag komt Beretta in het gezelschap van zes andere trainers die eerder dit seizoen al de laan werden uitgestuurd bij hun club: Stefano Colantuono (US Palermo), Daniele Arrigoni (FC Bologna), Giuseppe Iachini (Chievo Verona), Gianni Di Biasi (Torino Calcio), Nevio Orlandi en Giuseppe Pillon (Reggina Calcio).
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties