Atteveld is de nieuwe trainer van ADO Den Haag

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Atteveld is de nieuwe trainer van ADO Den Haag
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Raymond Atteveld (foto) wordt meteen de nieuwe trainer van ADO Den Haag. Hij volgt bij de geelgroene formatie André Wetzel op die zich fulltime zal inzetten als technisch directeur van de club.

Raymond Atteveld, begin dit seizoen nog ontslagen als trainer van Roda JC, heeft bij de Hofstedelingen een contract ondertekend voor twee seizoenen. "We hebben besloten om André Wetzel fulltime op de positie van technisch directeur te plaatsen. Zijn werkzaamheden zijn voor de lange termijn. Dat brengt mee dat we dus op zoek moesten gaan naar een andere trainer en daarbij is onze keuze gevallen op Raymond Atteveld", luidt het in een verklaring van het ADO-bestuur.

Atteveld zal vandaag al op het oefenveld verschijnen en zal dit weekend ook op de bank zitten bij de wedstrijd tegen Willem II. "Ik ben blij met deze kans. Aan mijn tijd als speler bij ADO bewaar ik zeer goede herinneringen. Ik weet wat het publiek van dit team verwacht. Ik wil dan ook niet liever dan slagen als trainer bij deze club", zegt Atteveld op de clubwebsite.

André Wetzel staat zelf helemaal achter het aanwerven van Atteveld. "Het is een jonge, karaktervolle trainer die enthousiast is om hier te mogen beginnen. Hij kent de club door en door en ik ben ervan overtuigd dat hij erin zal slagen om ADO vooruit te helpen", aldus de oud-trainer van VVV Venlo.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties