Boskamp: "Ik wil Dender zelfs trainen in tweede"

Boskamp: "Ik wil Dender zelfs trainen in tweede"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Johan Boskamp trekt vanavond met Dender naar Anderlecht. Misschien wel zijn laatste bezoek als trainer aan het Constant Van den Stockstadion.

Dender blijft mist spuiten over wie volgend jaar de oefenmeester van Dender wordt. Johan Boskamp of Patrick Asselman? De keuze is gemaakt, maar wordt pas na het seizoen bekendgemaakt.

 

Goed werk

 

“Het spelletje is al vier maanden bezig”, zegt Bossie in HNB. “Het is niet leuk, maar het interesseert me niet meer. Het is ofwel Asselman of ik. Samenwerken gaat niet meer. We geven elkaar ’s morgens een hand. Ik zeg hem wat hij moet doen en hij voert het uit. Meer is er niet meer tussen ons.”

 

“Als het bestuur denkt dat Patrick de beste oplossing is, dan leg ik me daar bij neer. Ik weet alleen dat ik hier goed gewerkt heb. Ik heb meer discipline gecreëerd op en naast het veld. Toen ik hier arriveerde, kwamen de spelers aan wanneer het hen uitkwam. Na mijn knieoperatie was de discipline weer weg. Misschien is het de charme van de club.”

 

“Vorig jaar was het al een wonder dat deze ploeg in eerste klasse bleef. Als het nu opnieuw zou lukken, dan zou dat een tweede mirakel zijn. Maar ik heb hier nog één jaar contract en dat wil uitdoen. Punt uit. Zelfs als Dender volgend seizoen in tweede speelt.”

 

Anderlecht

 

Droomt Boskamp nog van een stunt op Anderlecht? “Het woord dromen staat al lang niet meer in mijn woordenboek. Het zou mooi zijn om een puntje mee te pakken, maar je moet ook de realiteit zien. Als Anderlecht speelt zoals tegen Westerlo en Club Brugge, dan maken wij geen kans. Trouwens, als wij punten afpakken van Andelecht en zij verliezen de titel, dan mag ik nooit meer binnen. Stel je dat voor.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties