Bolat: "Standard morele winnaar van het weekend"

De Nijs Michael
| 5 reacties
Bolat: "Standard morele winnaar van het weekend"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zaterdagavond zat heel Standard in zak en as, de Rouches hadden namelijk de titel verspeeld op het veld van Zulte Waregem. Of daar leek het althans op. Een dag later verspeelde ook Anderlecht dure punten, waardoor beiden nog steeds gedeeld leider zijn.

"Ik had zaterdagavond al een voorgevoel dat Anderlecht ergens punten zou laten liggen", legt Standarddoelman Sinan Bolat zijn gevoelens uit in GvA. "Maar nooit had ik verwacht dat het tegen Tubeke zou gebeuren. Ik rekende daarvoor eerlijk gezegd op Genk. En dan heeft Anderlecht nog veel geluk gehad dat het kon scoren in de 94ste minuut. Anders zaten wij helemaal op rozen."

"Zaterdagavond was de stemming nog bedrukt op de terugreis naar Luik. Maar nu zal iedereen wel met de glimlach op training verschijnen", voorspelt de Luikse goalie. "Wij zitten plots van de hel in de hemel. Standard is uiteindelijk de morele winnaar van het weekend geworden. Wie had dat gedacht. Wij hebben in een wedstrijd die veel moeilijker was niets moeten toegeven aan Anderlecht dat een op papier gemakkelijke opdracht had."
 
"Als wij volgend weekend winnen tegen Club Brugge zie ik het minimaal tot testmatchen komen. Tenzij de klad er nu in komt bij Anderlecht. Met het puntje dat wij in Waregem hebben gehaald, hebben we hen toch onder druk kunnen zetten. Blijkbaar hebben ze in Brussel toch last van titelstress. Wie weet kunnen we de titel nog rechtstreeks pakken." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties