Denier: "Hebben publiek nogmaals in de steek gelaten"

De Nijs Michael
| 6 reacties
Denier: "Hebben publiek nogmaals in de steek gelaten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk ging gisteren met de billen bloot voor eigen publiek. Na afloop van de partij liep interimtrainer Pierre Denier er dan ook nukkig bij. "Omdat we ons publiek nog maar eens in de steek hebben gelaten", aldus de oefenmeester.

"Dan heb ik het niet over onze eerste helft. Die was goed, alleen vergaten we onze kansen af te maken", analyseert Denier in HBvL. "Maar met wat ik na rust zag, kan ik onmogelijk tevreden zijn. We verdedigden veel te laks bij die tegengoal, zoals ik in de hele tweede helft te weinig agressiviteit zag. En dat kan niet op het moment dat je nog vierde of zelfs derde kan worden."

Door deze nederlaag zijn de partijen tegen Charleroi en Anderlecht eigenlijk van geen belang meer voor de Limburgers. "Zo lang ze maar niet dienen om uit te bollen, want aan dat woord heb ik een hekel. Je kan ook niet uitbollen en dan plots scherp staan voor de finale", reageert de trainer. "Ik was zaterdagavond op KV Mechelen - Charleroi. Als ik dat enthousiasme zie bij KV Mechelen, dat mis ik hier soms. Ik kan alleen maar hopen dat we dat ook kunnen brengen op de Heizel." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties