Jacobs: "Hier kan ik nooit tevreden mee zijn"

De Nijs Michael
| 0 reacties
Jacobs: "Hier kan ik nooit tevreden mee zijn"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht had gisteren een optie op de landstitel kunnen nemen, maar de Brusselaars verslikten zich in degradant Tubeke. Uiteindelijk kon Wasilewski Anderlecht in de blessuretijd nog naast leider Standard koppen, maar toch is coach Ariël Jacobs misnoegd.

"Het was minuut per minuut beleven. Na een heel slecht begin hebben we de bovenhand genomen", maakt Jacobs zijn analyse van de partij op het veld van Tubeke. "Maar we maakten onze kansen in de eerste helft niet af en nadien was het allesbehalve een voetbalwedstrijd."

"In de eerste helft probeerden we te vaak door het centrum te spelen terwijl er ruimte was op de flanken. Dat was ideaal voor Tubeke, dat scherp kon uitpakken op de counter", beseft de coach van paars-wit. "Na de uitsluiting van Polak was het dansen op een slappe koord. Enerszijds wil je scoren, anderszijds kan je niet teveel ruimte weggeven."

Uiteindelijk kwamen de Brusselaars op achterstand na een doelpunt van Gregory Dufer. Diep in de toegevoegde tijd slaagde Marcin Wasilewski er echter in om nog een levensbelangrijk punt mee te graaien bij de buren uit Tubeke. Toch is Ariël Jacobs niet tevreden. "Hier kan je nooit tevreden mee zijn, zeker niet gezien de kansen in de eerste helft. Dat we nu nog een makkelijker programma hebben dan Standard? Dat heb ik vandaag gezien", aldus de cynische trainer. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties