Jovanovic: "We gaan Club en Gent opeten"

De Nijs Michael
| 37 reacties
Jovanovic: "We gaan Club en Gent opeten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Milan Jovanovic gooide zaterdagavond de handdoek in ring nadat Standard punten verloor op Zulte Waregem, maar na het onverwachte puntenverlies van titelrivaal Anderlecht klinkt de spits weer vastbesloten: "We gaan Club Brugge en AA Gent opeten."

"We moeten beesten worden op het veld. Club Brugge en AA Gent zal geen voetbal zijn, maar oorlog. We gaan ze opeten op het veld", klinkt Milan Jovanovic vastbesloten in HNB. "Zaterdag waren we nog dood, maar nu leven we weer. Dat geeft ons een groot psychologisch voordeel op Anderlecht. We zijn weer favoriet om de titel te winnen. Wie had dit zaterdag gedacht?"

"Ik heb Tubeke-Anderlecht via het internet gevolgd. Dit kampioenschap is gek", stelt de aanvaller vast. "Iedere twee, drie weken staat weer iemand anders aan de leiding. Toen Dufer scoorde, ging er een schok door mijn lijf, een positieve schok. Volgend seizoen speel ik samen met hem bij Standard. Je weet nooit wat er gebeurt, maar misschien blijf ik wel bij Standard om Champions League te spelen."

"Toen Wasilewski in blessuretijd de 1-1 scoorde ging er opnieuw een schok door mijn lijf", vervolgt Jovanovic. "Ik begrijp niet waarom de scheidsrechter zes minuten liet overspelen. Leg me dat eens uit. Maar eigenlijk maakt het niet uit of Anderlecht won of gelijkspeelde. Het belangrijkste is dat er weer hoop is voor ons. Dit gaan we geen tweede keer weggeven." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties