Llorente (Bilbao) mist misschien de bekerfinale

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Llorente (Bilbao) mist misschien de bekerfinale
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Fernando Llorente (foto) zou wel eens de finale van de Spaanse Copa del Rey kunnen missen door een blessure. In de partij tegen Sporting Gijon blesseerde de prijsschutter zich aan het bovenbeen. Bilbao speelt de finale tegen FC Barcelona.

Fernando Llorente moest zich tegen Gijon al na twintig minuten laten vervangen door Ion Velez. De medische staf van de Baskische formatie kon nog geen termijn plakken op de afwezigheid van de spits, maar de kans is zeker niet onbestaande dat de topschutter van Bilbao de bekerfinale op 13 mei in het Estadio Mestalla van Valencia mist tegen competitieleider FC Barcelona.

Llorente (24) is momenteel bezig aan het beste seizoen in zijn carrière. Hij scoorde dit seizoen al veertien keer in de Spaanse Primera Division en maakte ook al vier goals in de beker. Op 19 november 2008 maakte hij ook al zijn debuut voor de Spaanse nationale ploeg in een vriendschappelijk duel tegen Chili en in februari maakte hij tegen Engeland zijn eerste doelpunt. Bayern München zou al interesse hebben getoond voor de spits.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties