Mbokani: "Anderlecht liep een grotere kater op"

De Nijs Michael
| 11 reacties
Mbokani: "Anderlecht liep een grotere kater op"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Standard gelooft men na het puntenverlies van Anderlecht opnieuw volop in de landstitel. "De kater bij Anderlecht zal groter zijn dan onze ontgoocheling", oordeelt aanvaller Dieumerci Mbokani.

"Waar ik was, hadden we geen Belgacom TV. We hebben de match van Anderlecht op internet gevolgd. Met groeiende verbazing en toenemende aandacht, dat geef ik grif toe", doet Mbokani zijn verhaal in HLN. "Waren die zes minuten toegevoegde tijd wel verantwoord? Hoe dan ook, de 1-1 is een onverhoopt resultaat, een geschenk uit de hemel, een signaal."
 
"Aan ons nu om de klus te klaren", aldus de spits. "Met of zonder testmatchen. En zeggen dat we zaterdagavond in zak en as zaten, terwijl we uiteindelijk psychologisch voordeel halen uit deze speeldag. De kater bij Anderlecht zal ongetwijfeld groter zijn dan onze ontgoocheling."

"Vrijdag voelde ik bij het maken van bepaalde bewegingen nog een lichte gêne aan de binnenkant van de linkerknie", komt Mbokani terug op zijn invalbeurt tegen Zulte Waregem. "Ik heb er de coach over aangesproken en we hebben samen beslist dat ik slechts in geval van nood zou spelen. Louter uit voorzorg, want ik ben klaar om in de resterende wedstrijden het volle pond te geven om Standard opnieuw aan de titel te helpen." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties