Ruiz: "Winnen tegen Kortrijk en we staan derde"

De Nijs Michael
| 7 reacties
Ruiz: "Winnen tegen Kortrijk en we staan derde"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent is sinds dit weekend gedeeld derde in de Jupiler Pro League, maar volgende week zouden de Buffalo's wel eens alleen derde kunnen staan. Daar gaat Bryan Ruiz alvast vanuit, de Gentse draaischijf rekent namelijk op nieuw puntenverlies van Club.

"Als wij nog twee keer winnen, denk ik dat plaats drie voor ons is", stelt Ruiz in HLN. "Club heeft een moeilijke verplaatsing naar Standard voor de boeg. Ik geloof niet dat ze daar zullen winnen. Winnen wij volgende week tegen Kortrijk, dan staan we derde. Het vertrouwen is er en we hebben zaterdagavond hard gevochten. We hebben lang gedroomd over die derde plaats en nu hebben we ze bijna."

"Ik heb nog nooit meer assists gegeven in één seizoen", komt de Costa Ricaan ook even terug op zijn persoonlijke prestatie. "Vorig jaar had ik er maar zeven of zo. Ik had ook al gezegd dat ik mijn doelpuntentotaal van vorig seizoen minimum wou evenaren. Dat heb ik gedaan door zaterdagavond mijn elfde te scoren. Nu heb ik nog twee matchen om boven die elf te geraken." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties