Van Gaal heeft nog anderhalve week om te beslissen

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Van Gaal heeft nog anderhalve week om te beslissen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Louis Van Gaal (foto) krijgt van zijn club AZ Alkmaar nog tien dagen de tijd om te beslissen waar zijn toekomst ligt. Naar verluidt zou de flamboyante trainer dicht bij een overeenkomst staan met de Duitse topclub Bayern München.

Louis Van Gaal moet over ten laatste tien dagen beslissen van AZ Alkmaar of hij elders traint of een duobaan trainer-bondscoach (van België) aanneemt. Dat staat vandaag te lezen in de Nederlandse krant AD/Sportwereld. Momenteel kan Van Gaal naast België ook kiezen voor Bayern München en het Engelse Sunderland.

AZ wil snel duidelijkheid om Van Gaal zodoende dat het zijn tijd kan nemen om een opvolger te vinden. In verschillende Nederlandse media wordt gewag gemaakt van een terugkeer van Co Adriaanse die AZ enkele jaren terug naar het hoogste niveau tilde.

In Studio Voetbal werd gisteren al gezegd dat Van Gaal enkel nog zijn handtekening zou moeten plaatsen onder een contract bij Bayern. Vorige week zou een Duitse delegatie naar Nederland zijn afgezakt. Sunderland zou een outsider zijn, maar het hoopt dat Van Gaal een uitdaging ziet in het coachen van de Black Cats. (AN)


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties