Expo 90 op zoek naar fotomateriaal

Rombaux Gunther
| 0 reacties
Expo 90 op zoek naar fotomateriaal
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Derdeklasser Eendracht Aalst viert dit jaar zijn 90-jarig bestaan. De supporters vonden dit de geschikte gelegenheid om de handen in elkaar te slaan en een grote tentoonstelling te organiseren om een blik te werpen op de geschiedenis van de club.

De Aalsterse feestweek komt dichterbij. Van zaterdag 27 juni tot en met vrijdag 3 juli wordt er door de supporters, in samenspraak met hun club, een tentoonstelling georganiseerd over de geschiedenis van de club. Deze “Hall of Fame” zal te bezichtigen zijn in het clubrestaurant van het Pierre Cornelisstadion.

Intussen zijn de voorbereidingen al ver gevorderd. Fotomateriaal, allerlei gadgets en inkomtickets uit de loop der jaren werden reeds verzameld. Één belangrijk detail ontbreekt echter nog op het lijstje.

Tot op heden werd er nog geen bruikbare foto gevonden van Arthur Blavier, de scheidsrechter die een opmerkelijke rol speelde in de clubgeschiedenis. Ook alle andere attributen die iets te maken hebben met de club zijn nog steeds welkom. Hiervoor kan men contact opnemen via expo90@iendracht.be.

Voor verdere info kan men steeds terecht op de www.eendracht-aalst.be.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties