Helleputte: "We geloven hier nog in de promotie"

Mathias Dumarey
| 10 reacties
Helleputte: "We geloven hier nog in de promotie"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond staat met de komst van Roeselare naar Lierse een cruciale wedstrijd op het programma voor de hyperambitieuze tweedeklasser. In het land van Pallieter geloven ze nog altijd in de promotie naar de Jupiler Pro League.

"Het kan nog altijd", zegt Lierse-trainer Herman Helleputte (foto boven) vandaag in GvA. "Door ons verlies op het veld van Roeselare is de opdracht wel meteen een stuk moeilijker geworden. We hebben het echt niet meer in eigen handen. Als we er thuis in slagen om Roeselare te kloppen, krijgen we wel weer een ander verhaal", aldus Helleputte.

"Ik hoef mijn spelers niet te motiveren voor de wedstrijd van vanavond. Zij geloven net als ik nog in de kansen om te promoveren. We speelden in de voorbije drie duels echt veel beter dan onze 2 op 9 doet vermoeden. Ons probleem is gewoon dat we een heel seizoen op een ander ritme hebben gespeeld. Dan is het toch even aanpassen als we tegen eersteklassers moeten spelen. Mochten wij dat ritme in de benen hebben, zag onze situatie er gegarandeerd helemaal anders uit", besluit Helleputte.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties