Transfer Pranjic niet zonder slag of stoot

T. Coremans
| 4 reacties
Transfer Pranjic niet zonder slag of stoot
Foto: © SC

De transfer van Danijel Pranjic naar Bayern is op een zeer opmerkelijke manier tot zijn eind gekomen. De afkoopsom bedroeg 7,7 miljoen waarvan Bayern maximum 7 miljoen wou betalen. Een tekort van 700.000 euro vraagt u zich af.

De overgang van de Kroaat leek in kannen en kruiken. Tot Pranjic een bericht kreeg met de boodschap als zou de vraagprijs nog steeds niet zijn betaald. Pranjic reageerde gelaten en liet uitstralen helemaal niet opgezet te zijn met de manier waarop alles is verlopen.


“Uiteindelijk heb ik besloten om het verschil tussen vraag en aanbod dan maar zelf op te hoesten. Heerenveen wou 7,7 miljoen euro, Bayern wou maximum 7 miljoen euro schuiven. Om toch maar van alle heisa te ontkomen heb ik het verschil uit eigen zak betaald”, verklaart een teleurgestelde Pranjic.


Een uiterst vreemde manier van zaken doen ten nadele van de voetballer. Een voetballer die zelf euro’s oplegt om zijn gedroomde transfer te kunnen realiseren? Alsof Bayern München een eurocent armer was geworden van die zeven ton.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties