John: "Voel dat ik vertrouwen krijg bij Roeselare"

De Nijs Michael
| 1 reacties
John: "Voel dat ik vertrouwen krijg bij Roeselare"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roeselare verbaasde donderdagavond vriend en vijand door Collins John onder contract te leggen. De tweevoudige Nederlandse international komt transfervrij over van de Engelse eersteklasser Fulham, waar hij einde contract was.

"Om verschillende redenen kende mijn carrière in het voorbije jaar een dipje, met mijn komst naar KSV Roeselare wil ik nu voor een nieuw elan zorgen", legt John zijn transfer uit op de website van zwart-wit. "Ik heb enkele heel goeie gesprekken met trainer Dennis van Wijk achter de rug en ik voel dat ik hier het nodige vertrouwen zal krijgen."
 
"Samir El Gaaouiri is bovendien mijn beste vriend en ik ken ook Sergio Hellings, zodat de integratie hier wel vlug zal verlopen", voorspelt de centrumspits. "Ook Sherjill Mac Donald is geen onbekende en die heeft zich hier toch ook heel goed in de kijker weten te spelen!"


"Ik denk dat ik 112 wedstrijden in de Premier League speelde. Ik heb daar werkelijk schitterende jaren gekend", kijkt de Nederlander terug op zijn passage in Engeland. "Ik ben een centrale spits en hoop in die functie tot mijn recht te kunnen komen. Ik heb in alle geval heel wat in te halen en sta dan ook te popelen om hier aan de slag te kunnen!" (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties