MacDonald: "Doelpunt is leuke bonus"

MacDonald: "Doelpunt is leuke bonus"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Germinal Beerschot leek in Capellen af te stevenen op een moeilijke avond, maar de Ratten trokken de scheve situatie recht. Daar zorgde onder andere Sherjill MacDonald voor, de Nederlandse aanvaller is alvast tevreden met zijn debuut.

MacDonald had vorig seizoen een groot aandeel in de redding van Roeselare, maar tijdens het tussenseizoen maakte hij de overstap naar Germinal Beerschot. Gisteren mocht de Nederlandse spits voor het eerst opdraven in het shirt van de Antwerpse fusieploeg en hij vond meteen de weg naar de netten.

"Ik ben tevreden dat ik eindelijk weer eens een wedstrijdje mocht spelen, want de voorbije tien dagen moest ik me voornamelijk beperken tot loopwerk", reageert MacDonald op het digitaal huis van paars-wit. "Dit doelpunt is direct een leuke bonus. Ik voel me overigens al goed in mijn vel hier bij Germinal Beerschot. We beschikken over een prima groep, zowel wat de kwaliteit als de mentaliteit betreft. Er heerst hier een goed familiaal gevoel, veel respect... en dat leidt vaak tot goeie prestaties en dito resultaten."


 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties