Owen meteen beslissend voor Man United

Philippe Crols
| 3 reacties

Manchester United heeft zijn eerste wedstrijd van de voorbereidingscampagne winnend afgesloten. De Engelse landskampioen haalde het van een Maleisische selectie dankzij een late goal van Michael Owen.

Manchester United leek de wedstrijd al snel in een beslissende plooi te leggen. Na een halfuur stond het reeds 0-2. Wayne Rooney (foto) opende na enkele minuten de score alvorens Nani de voorsprong verdubbelde. De selectie uit Maleisië liet zich echter niet onbetuigd en kon voor rust nog aansluiting vinden na een treffer van Amri Yahyah.

Nog geen tien minuten na de pauze was het opnieuw raak voor de thuisploeg. Het was wederom Yahyah die de weg naar doel vond. De wedstrijd leek af te stevenen op een gelijkspel, maar vijf minuten voor affluiten vond invaller Michael Owen het tijd om United alsnog de zege te schenken, 2-3.