Van Holsbeeck rekent op eergevoel van de spelers

Van Holsbeeck rekent op eergevoel van de spelers
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck (foto) keek op Sporza Radio vooruit naar de terugwedstrijd van morgenavond tegen Olympique Lyon. Hij rekent vooral op het eergevoel van de spelers om de 5-1-pandoering van vorige week goed te maken.

"We moeten morgen tonen dat die uitslag echt overdreven was. We proberen van thuis te winnen om te bewijzen dat de verhoudingen toch enigszins anders liggen. Ook voor de fans en het prestige moeten we proberen om Lyon af te houden", opent Herman Van Holsbeeck.

"Het ergste in Lyon was om na vijf minuten al vast te stellen dat je geen kans hebt tegen zo'n tegenstander. Het zal in de toekomst moeilijk worden om op dat niveau nog te verbazen. In België zijn wij het die het tempo bepalen, maar vorige week bepaalde Lyon het tempo. Dan komen veel van onze spelers in de problemen", is Van Holsbeeck realistisch.

"Ik reken voor morgen op het eergevoel van de spelers. Ik denk dan aan de confrontatie met Bayern München twee seizoenen geleden. Toen verloren we thuis met 0-5, maar gingen we ginds toch winnen met 1-2. Ik denk dat de spelers nu ook een en ander zullen willen rechtzetten", besluit Van Holsbeeck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties