Kesters: "Van Wijk is momenteel de eerste keus"

Mathias Dumarey
| 37 reacties
Kesters: "Van Wijk is momenteel de eerste keus"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dennis Van Wijk (foto), nu nog trainer van SV Roeselare, is de grootste kandidaat om bij Germinal Beerschot de gisteren ontslagen Aimé Anthuenis op te volgen. Dat bevestigde voorzitter Herman Kesters vandaag op Sporza.

"Dennis Van Wijk ligt in poleposition. We hebben momenteel nog twee kandidaten over, maar Van Wijk is toch de belangrijkste. We hebben met hem al gepraat over het sportieve, maar nog niet over het financiële aspect. Dat is uiteindelijk toch ook een belangrijk element", aldus Herman Kesters.

"We hopen dat we tegen woensdag onze nieuwe coach kunnen voorstellen. Dan kunnen we op een goede manier onze volgende thuiswedstrijd tegen Sporting Lokeren voorbereiden", aldus nog Kesters.

Bart Goor, speler van Germinal Beerschot, reageerde toch verrast op het ontslag van Aimé Anthuenis. "We hadden dit niet verwacht. 's Ochtends hebben we nog onder Aimé getraind en in Genk hebben we toch getoond dat we nog voor hem wilden knokken. De groep wilde echt nog doorgaan met hem", aldus de ex-international in GvA.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties