Vanden Borre betaalt vermoedelijk het gelag

Nico Wieme
| 18 reacties
Vanden Borre betaalt vermoedelijk het gelag
Foto: © SC

Volg België nu via WhatsApp!

Het ziet ernaar uit dat Anthony Vanden Borre tegen Armenië moet boeten voor zijn wanprestatie tegen Spanje. Ook Eden Hazard lijkt naar de bank te verhuizen.

Bondscoach Frank Vercauteren lichtte op de training maandag een tipje van de sluier wat zijn ploegopstelling tegen Armenië betreft. In vergelijking met de afgang tegen Spanje lijkt het team op vijf posities te zullen veranderen, weet HLN.

Een onderling partijtje gaf aan dat Vercauteren voor het offensief kiest. Het defensieve blok uit Jean-François Gillet, Gill Swerts, Daniel Van Buyten, Timmy Simons en Olivier Deschacht. Voor de verdediging speelde Steven Defour als enige defensieve middenvelder. In het offensieve gedeelte stonden Maarten Martens (links), Kevin Mirallas (rechts), Moussa Dembélé (diep in de spits) met Igor De Camargo samen met Wesley Sonck in steun.

Zo lijkt Anthony Vanden Borre het gelag te moeten betalen voor zijn schertsvertonging tegen de Spanjaarden. Ook Eden Hazard verdwijnt naar de bank. Thomas Vermaelen en Marouane Fellaini zijn geschorst, Jan Vertonghen geblesseerd.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties