Bolat: "Witsel wil zich aan België tonen"

Nico Wieme
| 32 reacties
Bolat: "Witsel wil zich aan België tonen"
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Standard speelt woensdagavond zijn eerste Champions Leaguewedstrijd thuis tegen Arsenal. Sinan Bolat kijkt reikhalzend uit naar de confrontatie met de Engelsen. De Standardgoalie beseft wel dat het moeilijk wordt.

"Zaterdag tegen KV Mechelen hield ik voor het eerst dit seizoen de nul", zegt de doelman in HNB. "Zo'n nul geeft vertrouwen maar ik besef dat het tegen Arsenal dubbel zo moeilijk wordt. Tegen KV Mechelen heb ik maar twee ballen moeten pakken."

Zijn de Rouches klaar voor de clash tegen Arsenal? "De blessure van Steven Defour is een streep door de rekening, maar nu kunnen andere jongens zich bewijzen. Zo vond ik dat Ricardo Rocha een heel goede eerste wedstrijd heeft gespeeld. Je moet het een week na je transfer maar doen. Met zijn prestatie tegen KV Mechelen heeft hij heel de groep vertrouwen gegeven."

Volgens Bolat ligt ook Axel Witsel gebrand op een uitstekende presatie. "Hij is goed bezig op training. Ik denk dat hij dubbel gemotiveerd zal zijn om te bewijzen dat er veel verkeerde dingen over hem zijn gezegd en geschreven. Hij zal zich aan heel België willen tonen", besluit Bolat.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties