De Vlieger: "Ik geniet meer dan vroeger"

Steurbaut Kersten
| 13 reacties
De Vlieger: "Ik geniet meer dan vroeger"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Geert De Vlieger viert morgenavond tegen Shakhtar Donetsk normaal zijn Europese comeback. De 38-jarige doelman geniet meer dan ooit van het spelletje.

“Toen ik zestien maanden geleden voor Club Brugge koos, wist ikd at ik met de kruimels tevreden zou moeten zijn”, zegt De Vlieger in HLN. “Het was geenszins de bedoeling om nog gauw wat extra poen te scheppen. Op mijn leeftijd wilde ik vooral genieten van elke dag die ik totaal onverwacht 'in de winter' van mijn loopbaan bij een topclub kon meemaken.”

De Vlieger stond al in doel tegen Cercle Brugge en Racing Genk en mag het nu ook opnemen tegen de winnaars van de laatste UEFA Cup. “De drie opeenvolgende mooie affiches die ik na morgenavond zal gespeeld hebben, beschouw ik als een heel mooie compensatie voor mijn dagelijkse harde werk achter de schermen.”

“Ik geniet er nu ook meer van dan vroeger. Doodeenvoudig omdat ik me zeer goed realiseer dat mijn laatste dag als profvoetballer steeds dichterbij komt. Ik sta geen enkele dag tegen mijn zin op het oefenveld. Vooral omdat deze fantastische sport me de afgelopen twintig jaar zoveel mooie herinneringen opgeleverd heeft. En zolang ik me fit voel, is er geen reden om nu al te stoppen. Ik probeer de jongeren nog wat bij te sturen. Goede raad van een 'oude' man is vermoedelijk altijd welkom.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties