Dan toch? 'Kevin De Bruyne heeft gesprek met geïnteresseerde club'

Dan toch? 'Kevin De Bruyne heeft gesprek met geïnteresseerde club'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kevin De Bruyne heeft ondertussen al heel wat prijzen gepakt met Manchester City. En dus is de vraag: gaat de bijna 33-jarige Rode Duivel nog blijven bij The Citizens? Er wordt alvast gesproken, zo klinkt het.

Kevin De Bruyne werd eerder al gelinkt aan een mogelijke overstap naar de zandbak in Saoedi-Arabië, maar er zijn ook nog veel andere clubs bij de gegadigden. En daarbij lijkt er nu toch een mogelijke doorbraak te komen.

Zo zou de nieuwe club uit de MLS San Diego FC al aan het kijken zijn naar spelers om de nieuwe club meteen van de nodige kwaliteit te voorzien. En daarbij is dus ook de naam van Kevin De Bruyne gevallen ondertussen.

De Bruyne Kevin

Volgens The Athletic zou er ondertussen al gesproken zijn tussen (de entourage van) Kevin De Bruyne en de nieuwe club. Op die manier zou er een mogelijke deal kunnen gevonden worden, al moet er nog wel wat water in de zee stromen.

Veel kapers op de kust

Ook LA, Inter Miami en New York City azen nog steeds op de 32-jarige Rode Duivel. En dan zijn er natuurlijk nog al die andere ploegen in de wereld die kapitaalkrachtig zijn en de Belg graag willen inlijven de komende zomer.

"Er zal voor hem ook interesse zijn uit de Verenigde Staten. Ik verwacht een strijd tussen de Major League Soccer en de Saudi Pro League als het om de Rode Duivel gaat", voorspelde Fabrizio Romano ook al eerder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties