Van Holsbeeck: "We moeten een punt pakken"

Steurbaut Kersten
| 19 reacties
Van Holsbeeck: "We moeten een punt pakken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht start morgenavond in Zagreb zijn campagne in de Europa League. Manager Herman Van Holsbeeck wil minstens met een punt terugkeren naar Brussel.

"We moeten eerst en vooral proberen om een goeie prestatie neer te zetten en minstens één punt te pakken”, zegt Van Holsbeeck. "Een gelijkspel op de eerste verplaatsing zou niet slecht zijn. Het zal vooral interessant zijn om te zien op welk niveau we ons bevinden zonder onze geblesseerden Polak en Wasilewski.”

Voorzitter Roger Van den Stock beseft dat puntenwinst op verplaatsing noodzakelijk is om zich te kwalificeren voor de volgende ronde. "Het zou mooi zijn als we donderdag in Zagreb al iets kunnen verwezenlijken, maar het wordt niet makkelijk. Ik heb gehoord dat er twee, drie uitzonderlijke talenten rondlopen en dat ze kunnen rekenen op een heel aanwezig publiek. En iedereen weet dat ambiance een rol speelt tijdens een match.”

Tegen Sint-Truiden faalde Anderlecht vooral in de afwerking. “Dat heeft misschien met vertrouwen te maken bij sommige spellers, maar ik ben blij dat we kansen creëren. Hopelijk kennen we Donderdag meer geluk bij de afwerking.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties