Daerden: "Late tegengoal baart me wel zorgen"

Steurbaut Kersten
| 5 reacties
Daerden: "Late tegengoal baart me wel zorgen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jos Daerden heet zijn start bij Germinal Beerschot niet gemist. Hij pakt meteen zes op zes en leidt de Antwerpenaren naar een veilige plaats in de middenmoot.

“Ik ben zeer tevreden met de zege”, zegt Daerden met een brede glimlach. “We kunnen terugblikken op een goede eerste helft en ook het begin van de tweede helft was goed. Alleen die late tegengoal baart me wel een beetje zorgen.”

Toch bleef Daerden ronduit positief in het Jan Breydelstadion. “Het begint stilaan beter te draaien. En ik zag ook een sterke Sherjill MacDonald. Ik ben blij dat hij zijn eerste doelpunt kon meepikken. De spitsen waren vandaag zeer gevaarlijk. Ze zorgden voor een constante dreiging.”

Ondanks de zes op zes wil Daerden het enthousiasme temperen. “We moeten nu niet gaan feesten, want woesndag staat Kortrijk op het programma. Dat wordt een moeilijke wedstrijd tegen een stugge tegenstander.”

Rare competitie

“Het zal ook een rare competitie worden. Met twee zeges kan je een stevige sprong voorwaarts maken in het klassement, maar met één nederlaag kan je meteen terug naar beneden zakken. Er zullen veel ploegen meestrijden voor die zesde plaats.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties