De Roeck komt niet van de bank

Philippe Crols
| 0 reacties
De Roeck komt niet van de bank
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Belgen in de lagere Duitse divisies doen het lang niet schitterend. Afgelopen weekend kwamen er met Bernd Rauw en Michael Lejan amper twee landgenoten in actie.

Tweede Bundesliga

Beginnen doen we met het goede nieuws. Bernd Rauw (foto) stond bij Union Berlin negentig minuten op het veld en won met 1-4 op het veld van Aachen. De hoofdstedelingen staan op de derde plaats.

Voor het overige kwamen er geen landgenoten in actie in de tweede Bundesliga. Jonas De Roeck bleef bij Augsburg negentig minuten op de bank. Augsburg won met 1-3 bij rode lantaarn Rot Weiss Ahlen en rukt op richting subtop. Bij Ahlen was er geen spoor van Tim Moosmayer.

Ook van Axel Lawaree geen spoor. Zijn team, Fortuna Dusseldorf, won wel op het veld van Kaiserslautern. Zo staat Fortuna plots opnieuw tussen de titelkandidaten. Dmitri Bulykin (uitgeleend door Anderlecht) bleef trouwens de hele match op de bank.

Derde Bundesliga

Michael Lejan speelde voor Osnabruck dan weer negentig minuten tegen Aue. Onze landgenoot scoorde niet, maar dat hoefde ook niet, het werd 3-1. Osnabruck staat ondertussen vijfde. 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2. Bundesliga

Nieuwste reacties