Jacobs verlengt contract met twee jaar

Nico Wieme
| 15 reacties
Jacobs verlengt contract met twee jaar
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Ariël Jacobs heeft zijn contract bij Anderlecht met twee jaar verlengd. De coach blijft dus tot medio 2012 aan het roer van de Brusselaars.

Ariël Jacobs liet een tijdje geleden doorschemeren dat hij op het einde van dit seizoen uit het voetbal wou stappen. De Anderlechtcoach was naar eigen zeggen gedegouteerd over bepaalde toestanden in het moderne voetbal. 

Blijkbaar is Jacobs van gedachte veranderd, want de Diegemnaar kwam vrijdag tot een akkoord met paars-wit over een contractverlenging van twee jaar. Daardoor zal Jacobs tot medio 2012 aan de Brusselaars verbonden zijn. 

"De directie van RSC Anderlecht is hoogst tevreden over het werk van Ariël Jacobs. Hij is een uitstekende coach die helemaal beantwoordt aan de hoge eisen van de club. Ariël is een gedreven trainer die met bezieling zijn vak uitoefent", verklaart Herman Van Holsbeeck. 

"Jacobs vakmanschap dwingt respect af bij de spelers, het bestuur en de medewerkers van de club. Ariël is een echte ploegspeler. Zo slaagt hij erin om samen te werken met alle andere afdelingen van de club. Ook zijn bereidheid om jeugd in te passen zonder de stijl en de ambitie van het huis te verloochenen is een meerwaarde gebleken bij de onderhandelingen. We hebben voor continuïteit en stabiliteit gekozen", aldus nog de Anderlechtmanager.


"Ik ben vereerd met de appreciatie en hoop te kunnen bijdragen aan het verwezenlijken van de hooggespannen verwachtingen van de club", repliceert Jacobs. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties