Lambrecht: "Hoop dat Moeskroen in vereffening gaat"

Lambrecht: "Hoop dat Moeskroen in vereffening gaat"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lokeren-voorzitter Roger Lambrecht is 78 jaar, maar de bandenmagnaat was deze week niet uit de media weg te slaan. Hij wisselde voor de achttiende keer in vijftien jaar van trainer. En ook over Moeskroen heeft hij zijn mening.

Achttien trainers in vijftien jaar. Daknam is een waar trainerskerkhof. “Ik heb van nog gene ene spijt gehad”, is Lambrecht duidelijk in GvA. “Nog van gene halve.”

“Bij alle mensen die ik ontslagen heb, was er altijd een reden. En dat is bijna altijd dezelfde reden: te weinig punten. Ge moogt de beste trainer zijn, maar als ge geen punten haalt... Alle trainers die ik hier ontslagen heb, zijn nog mijn kameraden.”

Jacky Mathijssen leidde Lokeren naar de achtste finales van de beker, maar in de competitie blijft de degradatie als het zwaard van Damocles boven de Waaslanders bengelen.

“Ik vrees nog altijd voor de degradatie”, aldus Lambrecht. “Als ge staat waar wij staan, móét ge schrik hebben. Vergeet niet: eenmaal dat ge eruit ligt, is het heel moeilijk om terug te komen. Ik mag het eigenlijk niet zeggen, maar ik hoop dat Moeskroen straks in vereffening gaat. Da's toch al ene zakker minder.” (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties