Bekersucces breekt Belgen zuur op

Philippe Crols
| 0 reacties
Bekersucces breekt Belgen zuur op
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

VFL Osnabruck en Augsburg schitterden afgelopen week nog in de DFB Pokal, maar voor dat succes betaalden beide teams in de competitie een tol. Zowel de ploeg van Michael Lejan als die van Jonas De Roeck ging onderuit.

Tweede Bundesliga

Augsburg had na enkele goede prestaties aansluiting gekregen met de subtop en het kreeg thuis tegen het lagergeklasseerde Alemannia Aachen de kans om die reeks verder te zetten. Augsburg verloor echter. Jonas De Roeck bleef negentig minuten op de bank en zag het 0-1 worden.

Union Berlin blijft dan weer wel bovenaan meedraaien. De ploeg van Bernd Rauw (foto) won met het kleinste verschil van FSV Frankfurt. Onze landgenoot speelde heel de wedstrijd en ziet zijn team op vier punten van leider Bielefeld staan.

Fortuna Düsseldorf staat na een kleine thuiszege tegen Karlsruhe op een gedeelde vierde stek. Axel Lawaree zat, in tegenstelling tot Dmitri Bulykin, wel in de wedstrijdkern, maar speelminuten kreeg de Belg niet.

Met Rot Weiss Ahlen gaat het heel wat minder goed. Tom Moosmayer zat voor de thuismatch tegen Furth niet in de kern. Veel hielp dat Ahlen niet vooruit, want het werd 0-1. Ahlen boekte tot op heden amper twee puntjes en is ook laatste.

Derde Bundesliga

Osnabruck schakelde vorige dinsdag eersteklasser Dortmund nog uit in de beker, maar in de competitie ging het mis. Op bezoek bij Erfurt werd het 2-0. Michael Lejan werd op het uur vervangen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2. Bundesliga

Nieuwste reacties