Dortmund: "Subotic is niet te koop"

De Nijs Michael
| 1 reacties
Dortmund: "Subotic is niet te koop"
Foto: © SC

Neven Subotic is momenteel grof wild op de transfermarkt, maar als het van Borussia Dortmund afhangt, speelt de in Bosnië-Herzegovina geboren Amerikaan ook volgend jaar in de Bundesliga. Dortmund wimpelt de Engelse interesse namelijk af.

Subotic werd de voorbije weken nadrukkelijk in verband gebracht met enkele Engelse toppers. Zo werden Arsenal, Chelsea en Everton al aan de verdediger gelinkt, maar de meest concrete interesse komt van Manchester City. Volgens de Engelse pers wil de club van Vincent Kompany 22,5 miljoen euro neertellen voor het twintigjarig talent.

"Ze kunnen best een bod uitbrengen", reageert algemeen directeur Hans-Joachim Watzke namens Dortmund. "Maar wij blijven bij ons standpunt. Subotic is niet te koop."
 
Ook Subotic zelf, die nog tot medio 2014 onder contract ligt bij Dortmund, stuurt niet aan op een vertrek. "Het is een enorme eer als zo'n grote club me wil vastleggen, maar ik lig nog meer dan vier jaar onder contract", zegt hij in Bild. "Ik wil bij deze club ook nog veel dingen bereiken."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties