Promotie verder weg voor Rauw

Philippe Crols
| 0 reacties
Promotie verder weg voor Rauw
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Union Berlin doet het de jongste weken niet meer zo goed. Afgelopen weekend verloor de ploeg van Bernd Rauw opnieuw en zo is promotie naar de eerste Bundesliga een beetje verder weg.

Tweede Bundesliga

Bernd Rauw
(foto) speelde met Union Berlin de hele wedstrijd op bezoek bij St. Pauli. Het was een topper, want St. Pauli staat ook bovenaan. De thuisploeg won met 3-0 en is nu tweede, de hoofdstedelingen zakken naar plaats vijf.

Een plaats hoger staat Fortuna Düsseldorf. Die ploeg speelde 2-2 gelijk tegen 1860 München. Axel Lawaree kwam niet van de bank, Dmitri Bulykin zat zelfs niet in de wedstrijdkern.

Een plaats lager dan Union Berlin vinden we Augsburg. Ook de ploeg van Jonas De Roeck speelde 2-2 gelijk, op bezoek bij concurrent Duisburg. De verdediger stond vanaf het eerste tot het laatste fluitsignaal tussen de lijnen.

Afgelopen weekend pakte Rot Weiss Ahlen zowaar zijn eerste zege van het seizoen. Zonder Tom Moosmayer won de rode lantaarn met 0-2 op bezoek bij Allemannia Aachen. Ahlen blijft wel eenzaam en alleen laatste.

Derde Bundesliga

Michael Lejan speelde afgelopen weekend eveneens niet. Osnabrück speelde op bezoek bij staartploeg Kiel slechts gelijk. Het miste zo de kans om alleen op de tweede plaats te komen. 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2. Bundesliga

Nieuwste reacties