Capello : "We mogen niet klagen"

Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Capello : "We mogen niet klagen"
Foto: © SC

Engeland had geluk gisteren bij de WK-loting in Kaapstad. Het team van trainer Fabio Capello werd ingedeeld in een groep met de VS, Algerije en Slovenië.

Trainer Fabio Capello stak het niet onder stoelen of banken: "Deze loting is niet slecht. We speelden al eens thuis tegen de VS en Slovenië en wonnen beide duels na een goede wedstrijd. Maar in juni zal het natuurlijk weer iets anders zijn. Algerije hield Egypte van het WK dus dat is een zeker een stevige ploeg. Ik hoop dat we nog een vriendschappelijke wedstrijd tegen Egypte kunnen regelen, zodat we de stijl van deze Noord-Afrikaanse ploegen leren kennen. Amerika presteert traditioneel goed op een groot tornooi, van onderschatting kan geen sprake zijn."

Ook de Engelse kapitein John Terry gaf zijn mening: "Alles draait om die eerste wedstrijd tegen de VS. Als je goed begint sta je al een eind verder."

Capello ging zelfs nog verder: "Of wij de wereldbeker kunnen winnen? We moeten winnen. Als iedereen fit is maken we een goede kans. Ik denk dan vooral aan een Wayne Rooney en Steven Gerrard in topvorm."  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties