Cavens: "Eupen toonde waarom ze bovenin staan"

Steurbaut Kersten
| 8 reacties
Cavens: "Eupen toonde waarom ze bovenin staan"
Foto: © SC

Jurgen Cavens was zeer lovend over de bezoekers uit Eupen. “Dit is één van de best voetballende ploegen die ik dit seizoen al gezien heb.”

“Ze hebben veel voetballend vermogen, ze brengen fris voetbal, er zit veel beweging in de ploeg en ook tactisch staan ze heel sterk. Eupen heeft getoond dat ze niet voor niets bovenaan staan”, schrijft Cavens een ode aan de Oostkantonners.

Toch kwam Lierse op voorsprong na rust. “Het is jammer dat we die voorsprong niet vast konden houden. Dat had ons heel veel vertrouwen gegeven. Maar het was een terechte uitslag. Op het laatste was er nog de drang naar voren, maar we kregen niet echt kansen. In de eerste helft waren er een paar stilstaande fases, daar hebben we te weinig mee gedaan.”

Cavens en Radzinski werden opvallend veel afgevlagd, niet altijd naar de zin van spelers en publiek. “Als je op het randje speelt, gebeurt dat wel eens. Het was telkens nipt en je blijft hopen dat je eens kan vertrekken. Maar hij floot altijd, zelfs als Tomasz op eigen helft vertrok. Mja, het blijven maar mensen. Er was niets aan te merken op de leiding.” (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties