Clubrecord maar geen zege voor Leverkusen

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Clubrecord maar geen zege voor Leverkusen
Foto: © SC

Bayer Leverkusen heeft het clubrecord gebroken. De leider uit de Duitse competitie is al vijftien wedstrijden ongeslagen. In Hannover bleef de club wel steken op een scoreloos gelijkspel.

Hannover 96 – Leverkusen   0-0

Leverkusen had in Hannover de beste kansen, maar slaagde er niet in om de bal over de doellijn te krijgen. Derdiyok kreeg in de openingsfase al een grote kans, maar besloot naast.

Leverkusen blijft leider, maar kan eerste achtervolger Werder Bremen, op bezoek bij FC Köln, morgen zien naderen tot op één punt. Ook voor Bayern München, vrijdag zegevierend tegen Borussia Mönchengladbach, is het gelijkspel een goede zaak. De Rekordmeister ziet de kloof nu verkleinen tot vier punten.


Wolfsburg – SC Freiburg   2-2


Landskampioen Wolfsburg blijft hangen in de middenmoot. Die Wölfe kwamen tot twee keer toe op achterstand tegen Freiburg, maar Josué bezorgde de thuisploeg in de slotfase toch nog een belangrijk punt. Wolfsburg blijft achter met 2 op 9. Vorige week ging het ook al onderuit in de Champions League.

Borussia Dortmund – FC Nürnberg   4-0

 

Borussia Dortmund was goed bij schot. Na een kwartier hadden Grosskeutz en Barrios de thuisploeg al een veilige voorsprong geschonken. Zidan, voor rust, en Hummels, in de tweede helft, legden er nog twee bij in het mandje van Nürnberg.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties