De Camargo: "Toonden eindelijk nog eens karakter"

Steurbaut Kersten
| 3 reacties
De Camargo: "Toonden eindelijk nog eens karakter"
Foto: © SC

Standard kwam met een gelijkspel goed weg tegen Germinal Beerschot. Igor De Camargo, voor het eerst in de basis sinds 4 november tegen Olympiakos, was tevreden met de prestatie van zijn ploegmaats.

“Ik ben heel tevreden met de ploeg”, reageert De Camargo. “We hebben vandaag heel hard moeten werken en het was meer dan nodig. Germinal Beerschot zit in een uitstekende periode en legde mooi voetbal op de grasmat.”

Standard lag onder in het veldspel, maar vocht zich echter terug in de wedstrijd. “We kwamen twee keer terug van een achterstand, dat was mooi om te zien. Het was lang geleden dat ik een Standard zag spelen met zoveel karakter in de ploeg. Dit is goed voor het vertrouwen.”

De kloof met Anderlecht en Club Brugge kan echter opnieuw groeien tot respectievelijk 15 en 10 punten. “We moeten het nu wedstrijd per wedstrijd bekijken. Iedere week moeten we beter en beter worden en terug naar onze top groeien. De automatismen moeten terugkomen en er zijn nog enkele jongens die terugkomen van blessure of schorsing.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties