Moeskroen met beloften naar Roeselare

Moeskroen met beloften naar Roeselare
Foto: © SC

Excelsior Moeskroen treedt vanavond met een veredelde B-ploeg aan in Roeselare. Slechts een vijftal spelers van de A-kern zullen ter beschikking zijn.

Moeskroen zal vanavond dan toch spelen op Schiervelde tegen Roeselare. Dit zal wel gebeuren met een halve jeugdploeg. Slechts een vijftal A-spelers zullen meereizen. De beloftewedstrijd tussen Moeskroen en Roeselare van gisterenavond werd uitgesteld zodat de jonge spelers fit zijn om straks aan te treden met het eerste elftal. 

Moeskroen-trainer Galjé reageert gelaten: "We gaan aan 15 spelers geraken, maar van een echte match is natuurlijk geen sprake. Ik ga gewoon de opstelling meegeven en voor de rest mogen ze hun eigen ding doen. Dit is een compleet overbodige wedstrijd."

Daan Van Gijseghem is er vanavond alvast zeker niet bij: "Ik ga mijn toekomst niet op het spel zetten door een blessure te riskeren. We weten niet eens of we nog betaald worden of niet, dus voor mij eindigt het verhaal hier." Alexandre Teklak speelt wel: "Uit liefde voor de club en de fans. Ik wil de mogelijk laatste wedstrijd van Excelsior zeker niet missen." Ook het 17-jarige talent Lestienne zal van de partij zijn. 

Tegenstander Roeselare zal de wedstrijd ernstig moeten nemen. Het is immers de curator die beslist of Moeskroen het seizoen uitspeelt of niet. Dus mogelijk staan voor de jongens van Dennis Van Wijk vanavond drie belangrijke punten op het spel.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties