Stijnen: "Terecht rood voor Gueye"

Nico Wieme
| 30 reacties
Stijnen: "Terecht rood voor Gueye"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Stijn Stijnen gaf ruiterlijk toe dat Club niet goed gespeeld had op Lokeren. De doelman van blauw-zwart was wel tevreden met de drie punten.

“Dit was geen goede wedstrijd van ons”, bekende Stijn Stijnen na afloop van de nipte zege op het veld van Lokeren. “We hebben het altijd moeilijk als we na een Europese wedstrijd naar Lokeren moeten. Het is geen cadeau om dan naar hier te komen, dat heeft het verleden al genoeg bewezen.”

“Lokeren verdient deze nederlaag niet. Wij zijn wel tevreden met de drie punten, ook al verdienen we ze misschien niet. Maar dat maakt niet uit. Ons spel was niet goed, maar we hebben wel de nul kunnen houden en één doelpunt gescoord”, aldus de Clubgoalie.

Voor Stijnen was de rode kaart van Ibrahima Gueye geen discussie waard. “Hij tackelt met de twee voeten vooruit. Terecht rood dus. Dat zijn de regels. Dat hij de bal speelt, doet er in zo’n geval niet toe.”

De Limburger behoedde zijn team enkele keren voor averij. “Ik heb veel werk gehad. Lokeren stelde zich het gevaarlijkst aan via vrijschoppen van Mario Carevic. Ik heb mij enkele keren kunnen onderscheiden. Dat geeft een positief gevoel.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties