Naessens: "Lille kijkt op naar Essevee"

De Nijs Michael
| 10 reacties
Naessens: "Lille kijkt op naar Essevee"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem deed bij de transfers van Taravel en Makiese al zaken met Lille OSC en dat is hen blijkbaar bevallen. Beide clubs kunnen het zelfs zo goed met elkaar vinden dat er mogelijk een samenwerking uit voortvloeit.

"Zoals in een huwelijk", vergelijkt voorzitter Willy Naessens in HLN. "Eerst vertrouwen opbouwen, dan een beetje vrijen, daarna trouwen. Het zou kunnen dat het tot een samenwerking tussen ons en Lille zal komen. Maar we zullen geen tweede ploeg van Rijsel worden. Onze eigenheid gaan we bewaren."

"Lille kijkt op naar ons", verrast Naessens. "Omdat wij er met een budget van zeven miljoen euro in slagen mee te draaien in de subtop. Het budget van Lille is negen keer dat van ons."

Mogelijk zal Lille in de toekomst nog meer spelers uitlenen aan Zulte Waregem. Maxime Lestienne zou wel eens in dat profiel kunnen passen. De jonge belofte van het failliete Moeskroen staat in de belangstelling van zowel Zulte Waregem als Lille. De kans bestaat dus dat de Noord-Fransen hem aankopen om hem vervolgens verder te laten ontwikkelen bij Zulte Waregem. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties