Vossen: "Nu telt Cercle, daarna zien we wel"

De Nijs Michael
| 10 reacties
Vossen: "Nu telt Cercle, daarna zien we wel"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jelle Vossen maakt binnen enkele weken zijn wederoptreden. De huurling van Cercle Brugge hoopt binnen een tweetal weken fit te zijn. Over zijn toekomst is de speler, die nog steeds eigendom is van Racing Genk, veel minder duidelijk.

"Als mijn enkel niet reageert op de inspanningen hoop ik snel weer wedstrijden te spelen. Hopelijk over twee weken al, of misschien zelfs vroeger", kijkt Vossen vol vertrouwen vooruit naar de terugronde. "Of ik Racing Genk nog volg? Er valt de laatste tijd genoeg te lezen, hé? (Fijntjes) Ik hou het wel in de gaten omdat ik nog eigendom ben van Genk, maar ik pluis de kranten niet elke dag uit."

"Ik heb nog één jaar contract bij Genk, ze moeten maar kleur bekennen", aldus de aan Cercle Brugge verhuurde youngster tegenover HBvL. "Ik kreeg in het verleden wel vaker aanbiedingen om uitgeleend te worden, maar dan werd me gezegd dat ik niet weg mocht omdat de club op me rekende. Daar merkte ik weinig van. En zoiets word je op den duur natuurlijk ook beu. Maar op dit moment wil ik eerst nog een mooi seizoen maken bij Cercle. Dat is wat nu telt. Nadien zullen we zien wat er moet gebeuren."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties