Timmy Simons: "Er is geen reden om te vertrekken bij PSV"

Hannes De Meyer
| 5 reacties
Timmy Simons: "Er is geen reden om te vertrekken bij PSV"
Foto: © SC

Timmy Simons raakte dit seizoen zijn basisplaats kwijt bij PSV, maar wil terugvechten. Simons kijkt ook vooruit. "Na mijn carrière sta ik open voor een andere functie bij PSV. Daarom vertrek ik niet", vertelt onze landgenoot aan Voetbal International.

Timmy Simons gaat de strijd aan en wil zijn loopbaan in Eindhoven beëindigen. "Geef me één reden waarom ik PSV de rug zou toekeren? Omdat ik nu minder speel? Dat is duidelijk, want ik heb de voorbije jaren altijd en veel gespeeld."

"Maar een reden om weg te gaan is dat niet. Ook niet op termijn. Het is de bedoeling om mijn loopbaan hier af te sluiten. Mijn contract loopt nog tot juni 2011, met optie op nog één seizoen. Normaal blijf ik dus tot 2012."

"Van een vertrek is geen sprake. Na mijn actieve carrière sta ik open voor een andere functie binnen PSV. Om dat te verwezenlijken, moet ik hier dus blijven", zegt Simons.
 
De Rode Duivels

Sinds de aanstelling van Dick Advocaat als bondscoach werd Simons niet meer opgeroepen voor het nationale elftal. "Maar ongeacht of hij mij erbij neemt of niet, ik vind Advocaat de juiste man op de juiste plaats", zegt Simons.

"Hij heeft knopen doorgehakt en ik sta daar achter. Ik had graag meegeholpen aan dat proces", luidt het. "En op zich heb ik geen moeite met zijn combinatie met AZ. Alleen is hij zijn geloofwaardigheid nu kwijt."

"Maar Advocaat is een heel directe en correcte man. Ik blijf
dus beschikbaar. Waarom niet? Waarom zou ik met bepaalde mensen niet door één deur kunnen? Mijn problemen los ik niet op via de pers."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties