Hazard zorgt voor zege bij Lille (video)

Philippe Crols
| 0 reacties
Hazard zorgt voor zege bij Lille (video)
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eden Hazard heeft zich nogmaals getoond in de Franse Ligue 1. Met een treffer leidde hij Lille naar een zege tegen Lens en een bijhorende derde plaats. De andere Belgen trokken aan het kortste eind.

De eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat de goal van Eden Hazard (foto) tegen Lens allicht niet de moeilijkste uit zijn carrière was. Het doelpunt (te bekijken in onderstaand videofragment) was wel meteen goed voor de drie punten en bovendien speelde onze landgenoot een goede wedstrijd. Hij kreeg ook een applausvervanging.

De andere Belgen eisten niet meteen een hoofdrol op. Roland Lamah werd op het uur vervangen tijdens Le Mans - Toulouse. Toen was het net 0-2 geworden. Idir Ouali (ex-Moeskroen) bracht de spanning nog eventjes terug in de match, maar TFC dikte in het slot nog aan tot 1-3. Le Mans staat op een gedeelde voorlaatste plaats.

Saint-Etienne staat een plaats hoger en telt vier punten meer. Het verloor afgelopen weekend wel met 1-0 bij Auxerre. Kevin Mirallas viel bij de bezoekers tien minuten voor tijd in.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties