Deschacht: "Begrijp frustratie van Club"

Nico Wieme
| 31 reacties
Deschacht: "Begrijp frustratie van Club"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Olivier Deschacht voelde zich niet te beroerd om toe te geven dat Club de nederlaag op Anderlecht eigenlijk niet verdiende. Anderzijds prees de linksachter de tactische ingrepen van coach Ariël Jacobs.

Hét gespreksonderwerp na de topper tussen Anderlecht en Club Brugge was de rode kaart van Ronald Vargas. "De match kantelde wel na die kaart", vond Olivier Deschacht. "Club was voordien beter aan de bal en heeft ons in moeilijkheden gebracht met hun spelers die goed tussen de lijnen liepen."

"Blauw-zwart was zeker niet slecht, maar toch hebben wij gewonnen. We hebben het wel op wilskracht moeten doen en dat zullen we in de toekomst nog nodig hebben, want we spelen nog twee keer tegen Club en nog twee keer tegen Standard", aldus de Lochristinaar.

"Ik kan de frustratie van Club begrijpen. Tot aan die rode kaart deden zij het uitstekend. Maar dat is nu eenmaal voetbal. Onze coach voerde dan enkele tactische wissels door en dat heeft geloond. Met de inbreng van Nicolas Frutos en Tom De Sutter kregen wij plots veel corners en vrijschoppen. Mbark Boussoufa beslechtte het pleit dan met een fantastische goal", vond Deschacht.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties