Manchester City denkt nog steeds aan Gago

De Nijs Michael
| 0 reacties
Manchester City denkt nog steeds aan Gago
Foto: © SC

Manchester City probeerde Gago vlak voor het sluiten van de transfermarkt weg te halen bij Real Madrid, maar dat lukte niet. Toch hebben de Engelsen de hoop nog niet opgegeven, de club van onder meer Vincent Kompany wil deze zomer een nieuwe poging wagen.

Manchester City had het vizier de voorbije weken gericht op Macdonald Mariga, maar omdat de Keniaan van Parma geen Engelse werkvergunning kreeg liep de transfer alsnog op de klippen. City bracht daarom in extremis een bod op Fernando Gago van Real Madrid uit, maar tot een transfer kwam het niet.

"We moesten kiezen tussen Gago en Mariga", legt trainer Mancini uit bij Sky Sports. "Ik vond de situatie rondom Mariga ongelooflijk. Hij is zeven jaar in Europa. Nadat hij geen werkvergunning kreeg, was hij plotseling goed genoeg voor een club als Internazionale."

"Het was onmogelijk om de transfer van Gago nog voor het sluiten van de transfermarkt af te ronden", beseft de Italiaanse. "We zullen het in de zomer waarschijnlijk opnieuw gaan bekijken."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties