Yeboah is ongelukkig in Genk

Steurbaut Kersten
| 48 reacties
Yeboah is ongelukkig in Genk
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Samuel Yeboah slaagde er nog niet in om een beslissende rol op te eisen in Genk (0 goals, 0 assists). De Ghanees voelt zich dan ook niet goed in zijn vel en mist de steun van zijn vrouw Rosina en zijn zoontje Derovin.

“Er zijn problemen met hun visum”, zegt Yeboah in HLN. “Ik ben een echte familieman en ik mis hen verschrikkelijk. In Israël waren ze altijd bij mij.”

“Ik ben nu al twee maanden in België. Ik begrijp echt niet waarom die visumprocedure zo lang blijft aanslepen Na de training trek ik naar mijn leeg appartement. Ik heb niemand om tegen te praten en verveel me steendood. Gelukkig kan ik dagelijks naar Ghana bellen om de stem voor mijn vrouw te horen.” Yeboah kreeg zelfs al enkele dagen vrij om alles in orde te brengen, tevergeefs.

De spits blijft echter in zichzelf geloven. “Ik weet wel dat een aanvaller beoordeeld wordt op doelpunten. Maar wanneer ik die eerste tegen de netten prik, zullen er nog veel volgen. Daar ben ik van overtuigd.”

En de Ghanees heeft nog een droom: het WK in Zuid-Afrika. “Ik weet dat ze mijn prestaties in Ghana op de voet volgen. Ik heb de hoop op het WK nog niet opgegeven. Eens Rosina en Deviron hier zijn, zal alles wel vlot lopen.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties